Back to School aanbiedingen 2024

5 september 2022

Het zijn weer de back-to-school weken. Dit is de periode waar scholieren zich klaarmaken om te beginnen aan het nieuwe studiejaar. Dus begin jij aan een nieuwe studie of is jouw oude laptop aan vervanging toe? Dan is dit een mooi moment om toe te slaan om een studie laptop te kopen.

Tijdens deze back to school weken zijn er namelijk vaak veel interessante laptop aanbiedingen te vinden op zowel Windows laptops als Apple MacBooks.

Twijfel je nog welke studie laptop geschikt is voor jouw (nieuwe) studie? Dan hebben wij hier eerder een uitgebreid artikel over geschreven. Klik hier om de studie laptop koopgids te bekijken.

Als student wil je een laptop met rekenkracht omdat je vaak situaties hebt waar je moet multitasken. Minimaal een i3 processor is aan te raden en 4GB werkgeheugen

Aankooptips voor een school laptop

  • Let op het formaat en de draagbaarheid van een studenten laptop. Een model van 11 tot en met 14 inch wordt aangeraden.
  • Kijk goed naar specificaties als het RAM geheugen, de kloksnelheid van de processor en de accuduur van een laptop voor studenten.
  • Bepaal vooraf wat het beoogde gebruik van de laptop is tijdens je studie, om op basis daarvan te bepalen aan welke specificaties de laptop moet voldoen.
  • Maak een keuze tussen een studenten laptop van Apple en een model met Windows als besturingssysteem.

Welke Back to School aanbiedingen zijn er?

Onderstaand zetten wij de links naar de meest populaire back to school deals.

Coolblue: Back to School laptops met ruim 80 scherp geprijsde laptops (onderaan dit artikel de top 10)

Bol.com: Bekijk de studie laptop deals bij bol.com

MediaMarkt: Bekijk de Back To School aanbiedingen Bij MediaMarkt

Top 10 studielaptops bij Coolblue

Omdat wij fan zijn van de service van Coolblue laat ik jullie graag kennis maken met de top 10 studie laptops binnen de back to school aanbiedingen. Of bekijk je liever onze eigen samengestelde lijst van beste studie laptops?

Dylan de Jonge
Dylan de Jonge

Dylan heeft 10 jaar geleden delaptopwinkel.nl opgericht tijdens zijn ICT opleiding. Hij kreeg veel de vraag "welke laptop moet ik kiezen" en besloot alle tips & tricks te bundelen op een website.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

delaptopwinkel.nl
Logo