Bol.com elektronica acties

31 maart 2021

Laptops en computers zijn natuurlijk grote aankopen, daarom snappen wij dat jij opzoek bent naar de beste deals voor jou nieuwe laptop of computer.

Bij Bol.com heb je elke week de beste elektronica deals en wij hebben voor jou de beste deals eruit gehaald gerelateerd aan laptops en Pc’s.

Bol.com Elektronica deals van de week

Wij lichten elke week de beste acties voor je uit, zodat jij altijd op de hoogte blijft van de beste deals bij Bol.com.

€50 cashback op vele MSI producten

MSI is natuurlijk een merk met hoge kwaliteit. Net als bij de desktop kan je deze monitoren aanschaffen om misschien het oude te vervangen, maar je het ook gebruiken om een nieuwe set te creëren. Nu krijg je ook €50 cashback op vele monitoren en mini PC’s.

Ontvang een cashback op MSI producten

Een Keyboard Cover bij je nieuwe Samsung Galaxy Tab

De Samsung Galaxy Tab beschikt over geavanceerde technologieën, om je zo de beste gebruikservaring te geven. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je hem overal mee naar toe kan nemen. Bij aanschaf van de Galaxy Tab ontvang je tijdelijk een Keyboard Cover met de waarde van €199 of €229.

Ontvang de Keyboard Cover bij aanschaf van een Galaxy Tab S7 of Tab S7+

Een giftcard bij je nieuwe Chromebook

Bijna alle Chromebooks leveren een hoge kwaliteit, van het scherm tot het gebruiksgemak je kan er van genieten. Chromebook bestaat al 10 jaar en daarom krijg je nu een giftcard van €25, van bol, bij aanschaf van een van de geselecteerde Chromebooks.

Ontvang een 25,- giftcard

Hoge korting op Surface laptops

De handige 2-1 laptops hebben nu hoge kortingen. Met een Microsoft Surface kan je gemakkelijke verslagen uitwerken, maar ook je favoriete films kijken in hoge kwaliteit. Nu kan je dus profiteren van hoge kortingen op Microsoft Surface laptops, zoals de Surface de laptop 3.

Ontvang nu de hoge kortingen op de Surfaces

€80 cashback op ASUS producten

Van Wifi routers naar portable monitoren, op vele artikelen van ASUS krijg je nu een cashback van €80 bij Bol.com. Het merk staat bekend om zijn geoptimaliseerde prestaties met de laagste computerspecificaties en nu kan jij voor een goede prijs aan jou ASUS artikelen komen.

Ontvang €80 cashback op je ASUS producten

6 maanden gratis printen bij aanschaf van een HP printer

Met HP Instant Ink print jij alles mooi strak en netjes uit. Bij sommige printers krijg je zelfs, automatische, cartridges thuisbezorgd met HP Instant Ink. Bol.com heeft nu een actie waar je 6 maanden gratis print met HP Instant Ink.

Print nu 6 maanden gratis bij aanschaf van een van deze printers

Dylan de Jonge
Dylan de Jonge

Dylan heeft 10 jaar geleden delaptopwinkel.nl opgericht tijdens zijn ICT opleiding. Hij kreeg veel de vraag "welke laptop moet ik kiezen" en besloot alle tips & tricks te bundelen op een website.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

delaptopwinkel.nl
Logo