LET OP: Momenteel zijn wij de site aan het vernieuwen. Het kan zijn de site niet werkt zoals verwacht!

Beste Chromebooks van 2020

31 maart 2021

Een Chromebook is een laptop die bekend staat als goedkoop, lichtgewicht en gemakkelijk in gebruik. Het ChromeOS besturingsysteem, dat ontwikkeld is door Google, draait op deze laptops.

Dit betekend dat je direct toegang hebt tot de software van Google zoals de Google Chrome, Google drive en Google docs. De applicaties (programma’s) op een Chromebooks zijn te downloaden via de Chrome web store. Dit betekend wel dat Apple en Windows applicaties niet werken op een Chromebook. Android applicaties zijn op duurdere Chromebooks te downloaden via de Google Play Store.

Omdat Chromebooks voornamelijk gebruik maken van lichte applicaties en cloud opslag, is er geen zware hardware nodig. Hierdoor blijven Chromebooks zo goedkoop om te kopen.

Wanneer je dus voornamelijk met de Google applicaties en wat Netflix en Spotify uit de voeten kan, is een Chromebooks een ideale keuze als laptop.

Om de keuze gemakkelijker te maken heb ik de beste Chromebooks op een rijtje gezet. Tegelijkertijd zoekt onze website naar de meest goedkope Chromebook aanbieder zodat je altijd verzekerd bent van een lage prijs!

Chromebook aanbieding

Ondanks de bovenstaande lijst nog geen keuze kunnen maken? Dan helpt wellicht een  Chromebook aanbieding je over de streep. Onderstaand heb ik een lijst gemaakt die je direct doorstuurt naar de chromebook aanbiedingen en kortingen van de meest populaire online Chromebook verkopers zoals een chromebook bij Coolblue.

De beste chromebooks op een rijtje

Asus Chromebook Flip C434

Beste Chromebook

De beste Chromebook uit deze lijst in de Asus Chromebook Flip C434. Het is een opvolgers van de Flip C302CA,  die voorheen topposities uit verschillende lijsten bestreek. De enorm dunne randen van het scherm maken het 14 inch scherm prettig om naar te kijken. Het heeft fijne kleuren en helderheid om naar te kijken.

Daarnaast is deze chromebook gemaakt van aluminium, waardoor het een professionele uitstraling krijgt. Ook gaat de batterij van deze chromebook ongeveer 10 uur mee. Dit zorgt ervoor dat hij perfect voor zowel business als school gebruikt kan worden.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

Asus Chromebook Flip C434 aanbiedingen

Acer Chromebook R13

De beste prijs kwaliteitverhouding

De tweede chromebook in deze lijst is de Acer Chromebook R13. Deze 13 inch 2-1 Chromebook heeft de beste prijs kwaliteitsverhouding op dit moment. De prijzen die schommelen tussen de 200 en 400 euro. De behuizing van deze chromebook is stevig en net als onze koploper gemaakt van aluminium en kunststof. Het gewicht van 1,49kg en de batterijduur van 12 uur maakt het perfect om mee te nemen.

Het scherm bestaat uit een 13,3 inch full HD IPS scherm, dat zorgt voor mooie heldere kleuren. Daarnaast heeft het een touchscreen waardoor je de laptop als tablet kunt gebruiken.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

Acer Chromebook R13 aanbiedingen

Acer Chromebook 314

Beste Chromebook voor school

De Acer chromebook 314 is de perfecte studenten chromebook. Deze modellen zijn erg goedkoop, 14 inch in formaat en zien er qua design erg modern en fraai uit. Het glanzende Full-HD IPS panneel zorgt voor een heldere kleurweergave, wat het ideaal maakt voor het bekijken van entertainment. Maar het 14 inch scherm heeft ruimte zat voor het typen van verslagen en het maken van berekeningen in excel sheets.

Het gewicht van 1,4 kg maakt het een perfecte chromebook om mee te nemen in je schooltas of onder je arm van collegezaal naar collegezaal.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

Acer Chromebook 314 aanbiedingen

HP Chromebook 15

Beste Chromebook voor business

Een business chromebook moet aan een aantal eisen voordoen voordat hij de “beste chromebook voor business”genoemd mag worden. Deze chromebook heeft met zijn 15,6 inch Full HD IPS scherm een streepje verdient. Daarnaast heeft het een volledig aluminium behuizing wat hem erg professioneel in uitstraling maakt. Het leuke aan deze chromebook is zijn 3 cells lithium-ion accu wat hem een batterijduur van 13 uur meegeeft En ondanks zijn zwaarde hardware, waar we zo dieper op in gaan, is het gewicht maarliefst 1,81kg.

Het speciale aan deze chromebook is zijn de interne specificaties die hem zo snel maken: 128GB Flash geheugen, 8GB RAM geheugen, een Intel core i5 processor en Intel HD graphics. En als neusje van de zalm heeft deze chromebook een ingebouwde Bang & Olufsun speakerset.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

HP Chromebook 15 aanbiedingen

HP Chromebook x360

Beste 2-1 Chromebook

Deze 2-1 chromebook heeft met 14 inch Full HD IPS scherm & touchscreen een streepje verdient. Daarnaast heeft het een volledig aluminium behuizing wat hem erg professioneel in uitstraling maakt. Het leuke aan deze chromebook is zijn 3 cells lithium-ion accu wat hem een batterijduur van 14 uur meegeeft En ondanks zijn zwaarde hardware, waar we zo dieper op in gaan, is het gewicht maarliefst 1,68kg.

Het speciale aan deze chromebook is zijn de interne specificaties die hem zo snel maken: 8GB RAM geheugen, een Intel core i5 processor en Intel HD graphics. En als neusje van de zalm heeft deze chromebook een ingebouwde Bang & Olufsun speakerset.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

HP Chromebook X360 aanbiedingen

Lenovo Yoga Chromebook C630

Beste 15 inch Chromebook met 4k scherm

Ten slotte hebben we de beste 15-inch chromebook: De Lenovo Yoga Chromebook C630. Want als je een grote chromebook wilt, dan krijg je die ook! Deze chromebook heeft groot 15,6 inch scherm in hoge Full-HD resolutie. De Intel Core i5 modellen zijn zelfs te gupraden naar een 4k resolutie scherm. Ze bevatten 8 GB RAM wat meer dan genoeg moet zijn om alle Android applicaties te draaien die je maar wilt. Ten slotte heeft ook deze chromebook een aluminium scherm voor een professionele uitstraling.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

Lenovo Yoga Chromebook aanbiedingen

Voor en nadelen van een Chromebook

Een Chromebook heeft zowel voor als nadelen. Wij hebben hieronder kort de voordelen en de nadelen tegen elkaar uitgezet. Zo krijg je in een oogopslag beeld wat de gemiddelde gebruiker van een Chromebook ervaart.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

Chromebooks in 2020

Chromebooks zijn een heel eind gekomen afgelopen jaren, maar de ontwikkeling gaat erg snel. De goedkope modellen worden steeds sneller en beter. Maar er komen ook steeds meer modellen met geavanceerdere hardware op de markt.

Daarnaast blijft Google haar OS doorontwikkelen wat we kunnen zien aan het nieuwe setup proces in de onderstaande video. Maar ook in de Chrome OS 85 Handwriting-to-Text Feature zoals uitgelegd in het Chrome Unboxed kanaal.

3 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Zou je in 2020 een Chromebook nog steeds aanraden?

 2. Superhandig en makkelijk in gebruik.Lichtgewicht en compact, dus makkelijk overal mee naar toe te nemen.

 3. Goedwerkend chroombook ook erg snel.

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  delaptopwinkel.nl
  Logo
  Enable registration in settings - general
  Shopping cart