Black Friday kortingen van 2024

24 november 2021

Black Friday, je kunt er in 2024 niet meer omheen: Facebook, Instagram , radio, tv en kranten staan er vol mee en de aanbiedingen worden elk jaar interessanter. Deze rage is enkele jaren geleden komen overwaaien naar Nederland vanuit Amerika.

Waar in Amerika torenhoge kortingen te vinden zijn bij Black Friday was dit enkele jaren geleden alleen bij elke winkels het geval. Echter spelen de grote (tech) giganten in op deze gekte met mooie kortingen op laptops, tablets & accessoires. Daarnaast is Cyber Monday ook steeds meer in opmars. Tijdens de Cyber Monday-sales zullen sommige tech producten een nóg hogere korting krijgen.

Op welke datum valt Black Friday in 2024?

De Black Friday datum van 2024 valt op vrijdag 26 november maar de Black Friday deals beginnen vaak al in dezelfde week. Tijdens deze pre-sales en op deals op de dagen zelf kunnen de kortingen soms wel oplopen tot over de 70%. Een perfecte reden om tijdens deze periode sinterklaas & kerstcadeau’s in te slaan.

Welke winkels doen mee aan Black Friday?

Zoals we in het begin van dit artikel hebben vermeld doen steeds meer winkels mee aan Black Friday. Om het zo voor jou als lezer zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij de winkels op een rijtje gezet die black friday aanbiedingen hebben op het gebied van laptops, chromebooks, macbooks maar ook tablets zoals een ipad.

De lijst van winkels die black friday deals hebben op het gebied van laptops en accessoires lichten we hieronder uit.

Black Friday 2021Black Friday 2021

Bol.com Black friday 2024 deals

Bol.com is niet vies van het geven van flinke kortingen op Black Friday 2024. Waar andere webshops soms vragen om een coupon of kortingscode geeft bol.com direct flinke kortingen die eenvoudig en direct in de webshop. Ook hier zijn de elektronica kortingen met daarin laptops, MacBooks en chromebooks flink hoog.

creativeref:1100l72013

Black friday Coolblue 2024

Ook Coolblue zet afgelopen jaren steeds meer in op black friday in zowel Nederland als België. De black friday kortingen bij Coolblue bevatten vaak mooie aanbiedingen op het gebied van laptops, maar ook accessoires zijn interessant om te bekijken. Hoeveel korting coolblue tijdens black friday gaat geven weten we pas wanneer 26 november in de buurt komt.

MediaMarkt Black friday 2024 deals

De black friday deals van MediaMarkt zijn vaak gericht op een breed aantal categorieën. Waarbij televisies en laptops en desktops een grote rol spelen. We zien vaak minder apple black friday deals verschijnen.

Dylan de Jonge
Dylan de Jonge

Dylan heeft 10 jaar geleden delaptopwinkel.nl opgericht tijdens zijn ICT opleiding. Hij kreeg veel de vraag "welke laptop moet ik kiezen" en besloot alle tips & tricks te bundelen op een website.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

delaptopwinkel.nl
Logo