Asus laptops

Asus is erg actief in het ontwikkelen van laptops en onderdelen voor PC’s en ze staan ook bekend om hun goede kwaliteit en expertise op het gebied van gaming. Maar Asus maakt niet alleen laptops voor gaming.

Ze hebben allerlei verschillende categorieën en elke categorie is ook weer onderverdeeld in meerdere productlijnen.In dit artikel wordt uitgelegd wat de verschillen zijn tussen de Asus productlijnen en welke verschillende productlijnen er zijn.

Goedkoop Asus Vivobook 17 D712DA-BX160T laptop kopen

Asus VivoBook

Tussen de VivoBook series is er een grote keuze uit veel verschillende soorten Asus laptops. Kleine 11 inch laptops om mee te nemen naar school, maar ook laptops met veel vermogen voor bijvoorbeeld videobewerking. Tussen de VivoBooks is er voor elke gebruiker wel wat te vinden.

Er zijn tussen de VivoBooks ook verschillende laptops te vinden met 2-in-1 scherm. Neem bijvoorbeeld de VivoBook Flip. Deze laptop kan naast laptop ook nog worden gebruikt als tablet.

Als je een laptop nodig hebt met veel vermogen en kracht, kun je het best kiezen voor een VivoBook Pro of VivoBook S. Deze modellen hebben een sterke videokaart en hiermee kun je ook nog lichtere games spelen.

Goedkoop Asus ZenBook Flip 15 UX564PH-EZ002T laptop kopen

Asus ZenBook

Als je op zoek bent naar een laptop die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, ben je bij de Asus ZenBook serie aan het juiste adres. Deze laptops zijn erg licht en hebben een zeer stevige behuizing.

Doordat de ZenBooks een stevige behuizing hebben kunnen ze ook gemakkelijk tegen een stootje. De schermgroottes van deze laptops variëren van 13 tot en met 15 inch.

De ZenBook is het instapmodel en de ZenBook S en ZenBook Pro zijn de modellen die je moet kiezen als je meer kracht nodig hebt. Ook bij deze serie heb je de keuze uit een flip versie: de ZenBook Flip.

asus rog tuf

Asus ROG en TUF

Asus TUF en Asus ROG zijn twee afkortingen. ROG betekent Republic of Gamers en TUF is een afkorting voor The Ultimate Force. Zoals uit de namen ook al is af te leiden, zijn de ROG en TUF laptoppen gemaakt om mee te gamen.

Met de TUF modellen kun je veel games spelen, maar het is helaas niet mogelijk om de spellen om met de hoogste graphics te spelen. Voor een laptop kun je er weliswaar best wel goed mee gamen.

Als je wel de hoogste kwaliteit wilt hebben moet je kiezen voor een model uit de ROG serie met minimaal een Geforce GTX 1060 erin. Met de meeste ROG modellen kun je je favoriete games gemakkelijk op de hoogste graphics spelen.

Goedkoop Asus Chromebook C434TA-AI0485 laptop kopen

Asus Chromebooks

Asus ontwikkelt niet alleen maar laptops met een Windows besturingssysteem, maar ook Chromebooks. Zoals je misschien wel weet, draaien deze laptops op een besturingssysteem (ChromeOS) dat is ontwikkeld door Google.

Als je graag wilt gamen of van plan bent om je laptop te gebruiken voor videobewerking, kun je beter niet voor een Asus Chromebook kiezen. Chromebooks zijn namelijk een stuk minder krachtig dan normale laptops en je kunt er geen Windows programma’s en apps op installeren.

Wel kun je gebruik maken van bijna alle apps die te vinden zijn in de Google Play Store. Chromebooks maken gebruik van de Chrome Browser en een Chromebook gaat een hele werkdag mee op één acculading.

Een voordeel van Chromebooks is dat ze minder gevoelig zijn voor virussen. Dit komt namelijk omdat je er geen onbekende programma’s op kunt installeren. Dit zou je natuurlijk ook als een nadeel kunnen beschouwen, maar je bent in ieder geval wel beschermt tegen gevaarlijke virussen.

Goedkoop Asus X415EA-EB851T laptop kopen

Asus X serie

Als je niet super wilt uitgeven aan een laptop, kun je het best bij de Asus X serie terecht. Deze laptops zijn niet super duur en vooral bedoeld voor alledaags gebruik. In de Asus X serie zijn heel veel laptops te vinden voor allerlei soorten gebruikssituaties.

Je kunt kiezen voor laptops die je alleen maar nodig hebt op het werk of thuis om de boekhouding bij te houden, maar ook voor laptops die een stuk krachtiger zijn en waarmee je bijvoorbeeld video’s kunt bewerken. In de Asus X serie is voor ieder wat wils.

asus zenbook pro duo 15 ux582lr h2002r

ProArt Studiobook

Deze laptop serie is speciaal voor de kunstenaars, artiesten en andere creatievelingen onder ons. De laptops uit deze serie zijn erg krachtige laptops met zware videokaarten en processors, waardoor ze iedere grafische taak kunnen verrichten. Of het nou het bewerken van video’s is of een live streamen. Deze laptop kan bijna alles aan.

Er zitten ook nog een paar unieke dingen verwerkt in de laptops van deze serie. De laptops hebben bijvoorbeeld een bijzonder koelsysteem dat er voor zorgt dat de interne luchtstroom beter wordt en dit koelsysteem is ook stiller.

Het meest bijzonder aan de laptops in deze serie is misschien wel het NumberPad. Dit is een LED-verlicht touchbad dat kan worden gebruikt voor een snellere gegevensinvoer. Ook zitten er in de laptops van deze serie een grote SSD-opslag, zodat je snel bij je bestanden kunt en je ook nog veel op je laptop kwijt kan.

delaptopwinkel.nl
Logo