Beste Asus laptops van 2024

7 januari 2022

Wil jij een Asus laptop kopen en ben jij op zoek naar het beste model? Dan helpt dit artikel je met het maken van de juiste keuze. Asus is een populair laptopmerk met verschillende modellen die elk weer goed inspelen op een verschillend type gebruiker. Asus staat er om bekend dat het laptops van een hoge kwaliteit maakt en staat dus ook vaak in ons lijstje van adviezen.

Nu je weet welke modellen het merk allemaal op de markt heeft zal ik je kennis laten maken met de top 10 van best verkochte Asus laptops van 2022. Wij halen elke dag de meest actuele prijzen per model op zodat je altijd verzekerd bent van de beste asus laptop aanbieding en / of kortingen.

Daarnaast vernieuwen  wij deze lijst om de maand. Heb je een advies over het model dat echt niet mag ontbreken laat ons het dan gerust weten in de reacties onder dit artikel.

asus laptops

Asus VivoBook - Voor de normale gebruiker

Een van de meest voorkomende modellen is de Asus VivoBook, dit model is er in verschillende soorten en maten. Dit maakt hem geschikt om te mailen & verslagen te typen, netflixen en te internetten. De VivoBook modellen die zwaardere taken aankunnen zoals foto bewerking zijn te herkennen aan de letter N na het woord VivoBook.

Asus vivobook

Asus Chromebook - Hoge kwaliteit ChromeOS laptops

Ga je liever voor een Asus Chromebook? Dan heeft Asus hier ook modellen voor op de markt. Een van de meest populaire Chromebooks in Nederland is namelijk ook de Asus C434 en de Asus Chromebook C523. Zo heeft het een lijn van 2-1 modellen die als laptop en tablet te gebruiken zijn. Dit kan handig zijn wanneer je de Asus chromebook wilt gebruiken op de bank in tablet modus en weer als laptop wanneer je wilt tekstverwerken. Een Asus laptop met het ChromeOS is energiezuinig en goed beschermt, daarnaast werk je eenvoudig in de cloud.

chromebook

Asus ZenBook - Mobiliteit en licht gewicht

Vind je mobiliteit juist belangrijk dan raden we aan om eens te kijken naar een Asus ZenBook model. Deze notebooks zijn namelijk dunner en lichter dan andere Asus modellen. Dit zorgt ervoor dat je ze gemakkelijk kan meenemen wat ze ideaal maakt voor gebruikers die veel reizen en scholieren die het apparaat van collegezaal naar collegezaal slepen.

zenbook

Asus ROG - Republic of Gaming

Ben je juist iemand die graag spellen speelt op zijn computer of laptop dan raden we aan eens te kijken naar de Asus ROG (Republic of Gamers) modellen te kijken. Deze zijn speciaal gemaakt voor gamers en hebben dan ook hardware waarmee je games op hoge kwaliteit kan spelen.

asus rog

Asus Pro - Zakelijke Asus laptops

Ben je een zakelijke gebruiker? Dan zijn de Asus Expertbook en de Asus Pro weer wat voor je. Deze hebben namelijk een stevige metalen behuizing en zijn beter bestendig tegen het morsen van vloeistof zoals koffie en stoten van de laptop. Daarnaast bevatten deze modellen Windows 10 Pro die extra beveiliging meegeeft aan je laptop.

Asus pro
Dylan de Jonge
Dylan de Jonge

Dylan heeft 10 jaar geleden delaptopwinkel.nl opgericht tijdens zijn ICT opleiding. Hij kreeg veel de vraag "welke laptop moet ik kiezen" en besloot alle tips & tricks te bundelen op een website.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

delaptopwinkel.nl
Logo