Steelseries Rival 110 gaming muis winnaar is bekend

Het is zover, de winnaar van de Steelseries Rival 110 gaming muis is bekend. Afgelopen maand kon iedereen zich aanmelden bij de win actie waarbij deze gaming muis werd weggegeven. De muis heb ik gekocht om eens onder de loep te nemen en een (video) review over te schrijven. Nu heb ik zelf al enkele jaren een Logitech G502 Proteus Spectrum gaming muis die erg goed bevalt. Maar aangezien het onnodig is om 2 muizen te bezitten leek het me een leuk plan om iemand er blij te mee maken.

Zodoende ben ik in November begonnen met het opzetten van een giveaway campagne via een platform genaamd Kingsumo. Via dit platform is het mogelijk om een giveaway eerlijk te laten verlopen en de gebruikers meer inschrijvingen te laten verdienen door bijvoorbeeld onze Facebookpagina te liken of te abonneren op het YouTube kanaal. Aan het eind van de ingestelde tijd kan ik het platform een winnaar laten kiezen. Deze heb ik op video opgenomen om te laten zien dat alles netjes en eerlijk is verlopen. Want zeg nou zelf, de helft van de giveaway’s online worden niet eens verstuurd of gegeven aan bekenden.

Bedankt voor het meedoen aan de actie

Zelf vind ik het super leuk om te zien dan 111 verschillende mensen hebben meegedaan aan de actie. Maar ook dat er ruim 1053 lootjes zijn weggegeven en verdiend met de acties die elke persoon kan uitvoeren. Ook zijn er ruim 80 mensen geweest die het bericht hebben geliked. Dit geeft mij extra motivatie om vaker iemand blij te gaan maken met een artikel dat ik ga reviewen.
Steelseries Rival 110 giveaway facebook

Graag wil ik iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om te reageren, liken, delen en heeft meegedaan. Zoals de meeste op FaceBook al hebben gelezen is de winnaar gekozen via KingSumo, Het is namelijk de volgende geluksvogel:

And the winner is…. Joris Jansen.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Goedkoop Apple MacBook Pro 16 (2019) Spacegrijs - i7/32GB/512GB laptop kopen

Haal het maximale uit jouw aankoop

Wij verzamelen scherpe laptop aanbiedingen en acties die we tegenkomen en delen deze graag met je.

Daarnaast mag je handige gebruikerstips verwachten na de koop van de laptop. Denk hierbij aan hoe je e-mail moet instellen tot aan het beveiligen van je laptop.

Zo bespaar je én haal je het maximale uit jouw nieuwe laptop.

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan snel in!

Bedankt voor het inschrijven!