Tot aan de lancering van de nieuwe MacBook Pro 13-inch waren er geruchten dat bij de volgende revisie een model met 14 inch scherm uitgebracht zou worden, vergelijkbaar wat we zagen met de MacBook Pro 16-inch vorig jaar.

Dat is overduidelijk niet gebeurd, maar nu suggereren twee betrouwbare leakers dat mensen die hierop wachten minimaal tot 2021 moeten wachten (via AppleInsider).

De twee accounts in kwestie zijn @l0vetodream en de bekende leaker @jon_prosser. Hoewel Prosser zeker een lange historie aan goede voorspellingen heeft, was het @ L0vetodream-account opmerkelijk accuraat met zijn voorspellingen van de afgelopen maanden met details over de iPad Pro, Magic Keyboard en iPhone SE ruim voor de lanceringen.

Indien je onbekend bent het account: “In my dream…” is het voorvoegsel die gebruikt wordt om voorspellingen te doen.

Dit is natuurlijk een verre greep van een accurate tijdlijn, maar Apple released zelden meerdere revisies van zijn modellen in één jaar. Het is wellicht dan een schrale troost voor de Apple fans die wachten op het 14 model om te weten dat hij niet geheel geschrapt is.

Wanneer deze tijdlijn klopt brengt 2021 veel veranderingen op het gebied van Apple producten zoals het gebruik van de mini-LED displays voor enkele van haar producten en ARM CPU’s in enkele van haar laptops.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Goedkoop Apple MacBook Pro 16 (2019) Spacegrijs - i7/32GB/512GB laptop kopen

Haal het maximale uit jouw aankoop

Wij verzamelen scherpe laptop aanbiedingen en acties die we tegenkomen en delen deze graag met je.

Daarnaast mag je handige gebruikerstips verwachten na de koop van de laptop. Denk hierbij aan hoe je e-mail moet instellen tot aan het beveiligen van je laptop.

Zo bespaar je én haal je het maximale uit jouw nieuwe laptop.

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan snel in!

Bedankt voor het inschrijven!