Beste laptop aanbiedingen van 2024

7 januari 2022

Een laptop in de aanbieding kan best wat geld schelen. Het loont dan ook om goed het internet in de gaten te houden voor de laatste laptop aanbiedingen wanneer je van plan bent een laptop te kopen.

Vrijwel elke week vernieuwen de grootste laptop winkels zoals Coolblue, MediaMarkt en Bol hun aanbiedingen. Op deze pagina verzamelen wij de acties met de hoogste laptop kortingen. Van de bekende MediaMarkt BTW dagen tot aan de Weekdeals. Dit scheelt je niet alleen veel geld, maar ook tijd met zoeken.

Elke week heeft MediaMarkt een nieuwe Mega Deals collectie. Tijdens de Mega Deals van Media Markt zijn vaak nieuwe laptop deals te vinden. Binnen de Mega Deals komen verrassend vaak laptops en accessoires voorbij zoals muizen en toetsenborden. Bekijk hier de Mega Deals  van de huidige week.

MediaMarkt BTW Dagen

Een aantal keer per jaar heeft de MediaMarkt de befaamde BTW dagen. Tijdens deze dagen geeft MediaMarkt laptop kortingen tot wel 21%. Wij hebben alvast de BTW Weg ermee acties voor je uitgezocht. Via deze link vind je de BTW dagen kortingen

Bol.com laptop aanbiedingen

Ook Bol.com heeft regelmatig verschillende laptops in de aanbiedingen. Haar Sale/Solden en elektronica dagen zijn hier mooie voorbeelden van. Mochten wij mooie aanbiedingen tegenkomen plaatsen wij deze hieronder.

Momenteel zijn er geen speciale kortingsdagen, wel hebben wij de kortingensacties op laptops voor je uitgelicht.

Ook Bol.com heeft regelmatig verschillende laptops in de aanbiedingen. Haar Sale/Solden en elektronica dagen zijn hier mooie voorbeelden van. Mochten wij mooie aanbiedingen tegenkomen plaatsen wij deze hieronder.

Momenteel zijn er geen speciale kortingsdagen, wel hebben wij de kortingensacties op laptops voor je uitgelicht.

Coolblue laptop aanbiedingen

Coolblue staat er om bekend dat het zijn prijzen zo scherp mogelijk houdt door op acties van andere winkels mee te gaan. Zo zijn ze meestal (indien er dus een actie elders loopt) een van de goedkoopste aanbieders.

In verband met het Corona-virus heeft Cooblue zijn prijzen verhoogt i.v.m. angst op lege schappen. Wij bieden dan ook momenteel geen links naar Coolblue aan tot dit probleem is verholpen.

Black Friday laptop deals

Elk jaar wordt Black Friday groter en groter. Het fenomeen dat uit Amerika over is komen waaien staat garant voor een van de hoogste kortingen van het jaar. Waarin enkele jaren geleden enkele retailers meededen, is het in 2020 een van de beste momenten voor een laptop aanbieding.

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 27 november 2020. Onderstaand plaatsen wij elk jaar rond deze periode een curatie van de beste Black Friday laptop deals.

Welke laptop aanbieding is geschikt voor mij?

Nu je weet waar de beste aanbiedingen te vinden zijn is het nog niet altijd duidelijk welke laptop geschikt is voor jouw situatie. Heb je een 17 inch laptop aanbieding 17 inch of juist een i5 laptop met SSD aanbieding nodig?

Voordat je een nieuwe laptop gaat kopen is het verstandig  dat je enkele punten goed voor jezelf nagaat. Want het kopen van een nieuwe goedkope laptop is wellicht niet altijd de beste keuze voor jouw situatie.

Tips voor het vergelijken van laptops

Wij hebben veel artikelen op onze website staan die je haarfijn uitleggen welke laptop handig is voor welk gebruik. Kort samengevat is het verstandig om met de volgende punten rekening te houden om de beste laptop aanbieding te vinden.

  1. Wat is het beoogd gebruik?
  2. Ga je veel met je laptop op pad?
  3. Wat is je budget?

Beoogd gebruik

Allereerst is het verstandig om na te gaan waar je de laptop voor wilt gebruiken. Dit bepaalt namelijk wat voor specificaties je laptop nodig gaat hebben. En dat bepaald op zijn beurt weer de prijs van de laptop. Het grote verschil tussen een goedkope laptop en een dure laptop zit dus voornamelijk in het beoogd gebruik van de computer. Zo zijn laptops die gemaakt zijn om te gamen, video’s of foto’s bewerken vaak duurder in prijs. Daarnaast is het de keuze voor het beste laptop merk erg persoonlijk.

Ga je veel met je laptop op pad?

Een ander punt om rekening mee te houden is de “draagbaarheid” van de laptop. Wanneer je veel moet reizen met een laptop (Niet alleen op reis, maar ook naar school of klanten ) is het gewicht van een laptop zeker niet onbelangrijk. Is dit het geval? Probeer dan gaming laptops over te slaan en kijk meer in de richting van mini laptop, chromebook, 2-1 of notebook aanbiedingen. Meer een Apple fan? Dan is een MacBook Air aanbieding wat voor je.

Budget

Nu je weet waar je de laptop voor wilt gebruiken en of hij vaak mee op pad moet is het verstandig na te gaan welk budget er beschikbaar is. Een laptop die normaliter hoger van prijs is, kan door een dagaanbieding ineens een goedkope laptop zijn. Zoals eerder vermeld houdt er rekening mee dat hoe meer zware taken je met de laptop wilt uitvoeren, hoe hoger je budget moet zijn.

Dylan de Jonge
Dylan de Jonge

Dylan heeft 10 jaar geleden delaptopwinkel.nl opgericht tijdens zijn ICT opleiding. Hij kreeg veel de vraag "welke laptop moet ik kiezen" en besloot alle tips & tricks te bundelen op een website.

2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
  1. ik heb een gaming laptop asus gl752v met defecte videokaart. kan ik met externe kaart dit oplossen?

    • Hi Simon,

      Ik denk dat het niet mogelijk gaat zijn zonder je heel veel ellende op je hals te halen. Het is niet zo simpel als simpelweg een externe grafische kaart inpluggen. Je zult moeten gaan solderen en klussen om het werkend te krijgen. Mijn advies: Koop een nieuwe laptop.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

delaptopwinkel.nl
Logo