Beste i3 laptops van 2024

7 januari 2022

Wil jij een laptop kopen die voornamelijk gebruikt gaat worden voor het kijken van films, het schrijven van documenten, het maken van spreadsheets, e-mailen en internetten? Dan is een i3-laptop de perfecte keuze. Deze laptops hebben voldoende snelheid om deze taken met gemak uit te voeren en zijn minder prijzig dan de i5, i7 en i9 varianten.

Waar de laptop minder voor geschikt zal zijn is efficiënt het bewerken van foto’s en video’s. Bij foto’s en video’s zal dit bij simpel gebruik nog redelijk gaan, maar wanneer je echt productiewerk wilt doen raden wij echt een fotobewerking of videobewerking laptop aan met krachtigere hardware. Want als iets een killer is voor creativiteit is het wel dat de laptop te langzaam reageert met meerdere bestanden open in b.v. Photoshop.

We spreken van een i3 laptop wanneer de laptop een Intel Core i3 processor heeft. Dit is het brein van je computer en bepaald voor een groot deel hoe snel je laptop is. Wil je hier meer over weten? We schreven hier eerder een uitgebreid artikel over.

Het overzicht van onze i3 processor laptops

De voor- en  nadelen van een i3 laptop

Pluspunten

  • Voordelige prijzen (buiten MacBooks)
  • Zuinig in energieverbruik  (Batterijduur)
  • Ideaal voor netflix, word, outlook & excel

Minpunten

  • Minder krachtig dan i5, i7 en i9
  • Niet fijn voor fotobewerking
  • Niet geschikt voor videobewerking

Dylan de Jonge
Dylan de Jonge

Dylan heeft 10 jaar geleden delaptopwinkel.nl opgericht tijdens zijn ICT opleiding. Hij kreeg veel de vraag "welke laptop moet ik kiezen" en besloot alle tips & tricks te bundelen op een website.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

delaptopwinkel.nl
Logo