Beste mini laptops van 2021

20 april 2021

Een mini laptop is een laptop die kleiner is dan 12 inch, wat ongeveer neerkomt op 30 cm. Deze kleine laptops zijn ideaal te gebruiken voor mobiel gebruik onderweg. Door het kleine formaat zijn deze laptops vaak erg licht van gewicht, vaak zien we dat ze minder dan 1 kilogram wegen. Daarnaast zijn deze laptops vaak enorm zuinig qua energiegebruik. Dit betekend dat je naast het lichte gewicht ook nog een lange tijd of werkdag met het apparaat kunt doen.

Echter is het verstandig om ook stil te staan bij de nadelen van een laptop met een kleiner formaat. Omdat deze laptops vaak een lagere rekenkracht hebben en een kleiner beeldscherm, is het af te raden om zware taken als foto en videobewerking te doen op het apparaat. Daarnaast zie je vaak dat dit type afneembare toetsenborden hebben, als je dat vervelend vind is een dergelijk type niet aan te raden.

Nu je de voordelen en nadelen van een kleine laptop weet  heb je genoeg kennis om de juiste keuze te maken bij het kopen van een mini laptop. Het is dan ook tijd om je kennis te laten maken met een selectie van de beste mini laptops van 2020.

Beste mini laptops

 
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

delaptopwinkel.nl
Logo
Herstel Wachtwoord