Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL aanbieding

Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL laptop

359.00

Uw recensie toevoegen

Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL korting?

Ben jij op zoek naar een Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL laptop gaat kopen.

De specificaties van de Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL laptop

Deze laptop van het merk Samsung komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL?

Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door ingebouwde beveiliging.Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken met het anti-reflecterende beeldscherm.Deze Chromebook weegt maar 1,45 kilogram, waardoor je hem makkelijker met je meeneemt dan andere laptops.Niet alle programma’s werken op een Chromebook, alleen programma’s uit de Chrome Web Store of Google Play Store.Met 4 gigabyte werkgeheugen gaat multitasken traag. Wil je in meerdere applicaties tegelijkertijd werken? Kies dan voor een Chromebook met minimaal 8 gigabyte werkgeheugen.

Hoe snel is de Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL laptop
Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL laptop

359.00

delaptopwinkel.nl
Logo