Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA3NL aanbieding

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA3NL laptop

3,699.00

Uw recensie toevoegen

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA3NL korting?

Ben jij op zoek naar een Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA3NL laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA3NL laptop gaat kopen.

De specificaties van de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA3NL laptop

Deze laptop van het merk Samsung komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA3NL?

Met een i9 processor, 32 gigabyte werkgeheugen en RTX 4070 videokaart bewerk je grote 3D ontwerpen in zware software.Geniet van scherp beeld, levendige kleuren en vloeiende bewegingen op het 2,8K 120Hz Super AMOLED beeldscherm.Met 1 terabyte heb je genoeg opslagruimte voor al je foto’s, video’s, 3D ontwerpen en andere bestanden.Deze laptop heeft geen ethernetpoort, waardoor je alleen een internetkabel aansluit via een kabel converter of docking station.

Hoe snel is de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA3NL?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA3NL laptop
Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA3NL laptop

3,699.00

delaptopwinkel.nl
Logo