Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL aanbieding

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL laptop

2,999.00

Uw recensie toevoegen

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL korting?

Ben jij op zoek naar een Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL laptop gaat kopen.

De specificaties van de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL laptop

Deze laptop van het merk Samsung komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL?

Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto’s en video’s en multitask je tussen zware programma’s.Geniet van scherp beeld, levendige kleuren en vloeiende bewegingen op het 2,8K 120Hz Super AMOLED beeldscherm.Door de NVIDIA GeForce RTX 4050 videokaart renderen je foto’s en video’s sneller.Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.Deze laptop heeft geen ethernetpoort, waardoor je alleen een internetkabel aansluit via een kabel converter of docking station.

Hoe snel is de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL laptop
Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL laptop

2,999.00

delaptopwinkel.nl
Logo