Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy Tab S8 Ultra aanbieding

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy Tab S8 Ultra laptop

4,169.00

Uw recensie toevoegen

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy Tab S8 Ultra korting?

Ben jij op zoek naar een Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy Tab S8 Ultra laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy Tab S8 Ultra laptop gaat kopen.

De specificaties van de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy Tab S8 Ultra laptop

Deze laptop van het merk Samsung komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy Tab S8 Ultra?

Met de Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy Tab S8 Ultra geniet je van de voordelen van het Samsung ecosysteem via Samsung Flow.De laptop heeft een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, waarmee je foto’s en video’s bewerkt en tussen zware programma’s multitaskt.De tablet is door het erg grote 14.6 inch scherm en de snelheid geschikt voor creatievelingen en gamers.Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een laptop met een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.Je blijft niet overal online via 5G, zoals met de Galaxy Tab S8 Ultra Wifi + 5G.

Hoe snel is de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy Tab S8 Ultra?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy Tab S8 Ultra laptop
Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy Tab S8 Ultra laptop

4,169.00

delaptopwinkel.nl
Logo