Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy S23 Ultra aanbieding

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy S23 Ultra laptop

4,819.00

Uw recensie toevoegen

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy S23 Ultra korting?

Ben jij op zoek naar een Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy S23 Ultra laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy S23 Ultra laptop gaat kopen.

De specificaties van de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy S23 Ultra laptop

Deze laptop van het merk Samsung komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy S23 Ultra?

Zet met een simpele swipe bestanden over en bedien je smartphone via je laptop met de Book3 Ultra en S23 Ultra uit deze bundel.Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je op deze laptop foto’s en video’s en multitask je tussen zware programma’s.Met de telelens van de S23 Ultra zoom je tot 10 keer in zonder kwaliteitsverlies.De laptop heeft geen ethernetpoort, waardoor je alleen een internetkabel aansluit via een kabel converter of docking station.Je bedient het grote 6,8 inch scherm van de S23 Ultra moeilijk met één hand.

Hoe snel is de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy S23 Ultra?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy S23 Ultra laptop
Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL + Galaxy S23 Ultra laptop

4,819.00

delaptopwinkel.nl
Logo