Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP646BED-KA1NL aanbieding

Samsung Galaxy Book2 Business – 14″ – NP646BED-KA1NL laptop

1,049.00

Uw recensie toevoegen

Samsung Galaxy Book2 Business – 14″ – NP646BED-KA1NL korting?

Ben jij op zoek naar een Samsung Galaxy Book2 Business – 14″ – NP646BED-KA1NL laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Samsung Galaxy Book2 Business – 14″ – NP646BED-KA1NL laptop gaat kopen.

De specificaties van de Samsung Galaxy Book2 Business – 14″ – NP646BED-KA1NL laptop

Deze laptop van het merk Samsung komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Samsung Galaxy Book2 Business – 14″ – NP646BED-KA1NL?

Met een 12e generatie Intel processor behaal je hogere prestaties en is je laptop toekomstbestendiger dan met oudere generaties.Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.Met 4G blijf je via jouw telecom aanbieder ook online op plekken zonder wifi.Bewerk je bedrijfsvideo’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD schijf moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor grote hoeveelheden bestanden.

Hoe snel is de Samsung Galaxy Book2 Business – 14″ – NP646BED-KA1NL?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Samsung Galaxy Book2 Business – 14″ – NP646BED-KA1NL laptop
Samsung Galaxy Book2 Business – 14″ – NP646BED-KA1NL laptop

1,049.00

delaptopwinkel.nl
Logo