Samsung Galaxy Book 3 360 aanbieding

Samsung Galaxy Book 3 360 laptop

1,699.00

Uw recensie toevoegen

Samsung Galaxy Book 3 360 korting?

Ben jij op zoek naar een Samsung Galaxy Book 3 360 laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Samsung Galaxy Book 3 360 laptop gaat kopen.

De specificaties van de Samsung Galaxy Book 3 360 laptop

Deze laptop van het merk Samsung komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Samsung Galaxy Book 3 360?

Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet.Met het Super AMOLED scherm geniet je van scherp beeld en natuurgetrouwe kleuren.Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop energiezuinig is en snel bij videobewerking.Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.Met zijn 15 inch formaat is deze laptop aan de grote kant wanneer je hem als tablet gebruikt.

Hoe snel is de Samsung Galaxy Book 3 360?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Samsung Galaxy Book 3 360 laptop
Samsung Galaxy Book 3 360 laptop

1,699.00

delaptopwinkel.nl
Logo