Microsoft Surface Laptop Studio - i7/16GB/512GB/GeForce RTX aanbieding

Microsoft Surface Laptop Studio – i7/16GB/512GB/GeForce RTX laptop

2,199.00

Uw recensie toevoegen

Microsoft Surface Laptop Studio – i7/16GB/512GB/GeForce RTX korting?

Ben jij op zoek naar een Microsoft Surface Laptop Studio – i7/16GB/512GB/GeForce RTX laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Microsoft Surface Laptop Studio – i7/16GB/512GB/GeForce RTX laptop gaat kopen.

De specificaties van de Microsoft Surface Laptop Studio – i7/16GB/512GB/GeForce RTX laptop

Deze laptop van het merk Microsoft komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Microsoft Surface Laptop Studio – i7/16GB/512GB/GeForce RTX?

Swipe op het touchscreen met je vinger door apps heen en maak snel een aanpassing aan een notitie of e-mail.Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is.Op een laptop met een 3:2 schermverhouding past veel tekst, wat fijn is tijdens lezen en schrijven.Deze laptop heeft maar 2 usb poorten om randapparatuur zoals een harde schijf of muis op aan te sluiten.Deze laptop heeft alleen usb C poorten. Om randapparatuur zoals harde schijven of muizen aan te sluiten, heb je mogelijk een usb A naar usb C adapter nodig.

Hoe snel is de Microsoft Surface Laptop Studio – i7/16GB/512GB/GeForce RTX?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Microsoft Surface Laptop Studio – i7/16GB/512GB/GeForce RTX laptop
Microsoft Surface Laptop Studio – i7/16GB/512GB/GeForce RTX laptop

2,199.00

delaptopwinkel.nl
Logo