Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum aanbieding

Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum laptop

869.00

Uw recensie toevoegen

Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum korting?

Ben jij op zoek naar een Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum laptop gaat kopen.

De specificaties van de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum laptop

Deze laptop van het merk Microsoft komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum?

Op het touchscreen swipe je met je vinger door je apps en maak je snel een aanpassing aan een notitie of e-mail.Met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto’s.Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart renderen je video’s sneller dan met andere shared videokaarten.Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord lastig is af te lezen in het donker.

Hoe snel is de Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum laptop
Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 256GB Platinum laptop

869.00

delaptopwinkel.nl
Logo