Microsoft Surface Go 3 - 8 GB - 128 GB + Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY Zwart aanbieding

Microsoft Surface Go 3 – 8 GB – 128 GB + Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY Zwart laptop

728.00

Uw recensie toevoegen

Microsoft Surface Go 3 – 8 GB – 128 GB + Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY Zwart korting?

Ben jij op zoek naar een Microsoft Surface Go 3 – 8 GB – 128 GB + Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY Zwart laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Microsoft Surface Go 3 – 8 GB – 128 GB + Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY Zwart laptop gaat kopen.

De specificaties van de Microsoft Surface Go 3 – 8 GB – 128 GB + Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY Zwart laptop

Deze laptop van het merk Microsoft komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Microsoft Surface Go 3 – 8 GB – 128 GB + Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY Zwart?

Gebruik de Microsoft Surface Go als tablet en laptop in één dankzij de meegeleverde Type Cover.Op het touchscreen swipe je met je vinger door je apps en maak je snel een aanpassing aan een notitie of e-mail.Met Windows 11 in S-modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen.Met een Intel Pentium processor gaat multitasken traag. Wil je meer dan internetten en tekstverwerken? Kies dan voor een laptop met minimaal een i5 of Ryzen 5 processor.Een 10,5 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.

Hoe snel is de Microsoft Surface Go 3 – 8 GB – 128 GB + Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY Zwart?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Microsoft Surface Go 3 – 8 GB – 128 GB + Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY Zwart laptop
Microsoft Surface Go 3 – 8 GB – 128 GB + Microsoft Surface Go Type Cover QWERTY Zwart laptop

728.00

delaptopwinkel.nl
Logo