Microsoft Surface Go 3 - 10

Microsoft Surface Go 3 – 10,5″ – Intel Pentium Gold – 8GB RAM/128GB SSD laptop

599.00

Uw recensie toevoegen

Microsoft Surface Go 3 – 10,5″ – Intel Pentium Gold – 8GB RAM/128GB SSD korting?

Ben jij op zoek naar een Microsoft Surface Go 3 – 10,5″ – Intel Pentium Gold – 8GB RAM/128GB SSD laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Microsoft Surface Go 3 – 10,5″ – Intel Pentium Gold – 8GB RAM/128GB SSD laptop gaat kopen.

De specificaties van de Microsoft Surface Go 3 – 10,5″ – Intel Pentium Gold – 8GB RAM/128GB SSD laptop

Deze laptop van het merk Microsoft komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Microsoft Surface Go 3 – 10,5″ – Intel Pentium Gold – 8GB RAM/128GB SSD?

Je gebruikt deze Surface Go 3 als laptop én tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover.Met Windows 11 in S-modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen.Log in op basis van gezichtsherkenning met de infraroodcamera en Windows Hello.Met een Intel Pentium processor gaat multitasken traag, wil je meer dan internetten en tekstverwerken kies dan voor een laptop met minimaal een i5 processor.Het scherm van 10,5 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar voor fotobewerking of films kijken is een klein scherm minder geschikt.

Hoe snel is de Microsoft Surface Go 3 – 10,5″ – Intel Pentium Gold – 8GB RAM/128GB SSD?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Microsoft Surface Go 3 – 10,5″ – Intel Pentium Gold – 8GB RAM/128GB SSD laptop
Microsoft Surface Go 3 – 10,5″ – Intel Pentium Gold – 8GB RAM/128GB SSD laptop

599.00

delaptopwinkel.nl
Logo