HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA aanbieding

HP ZBook Power G9 – 6B8B2EA laptop

2,479.00

Uw recensie toevoegen

HP ZBook Power G9 – 6B8B2EA korting?

Ben jij op zoek naar een HP ZBook Power G9 – 6B8B2EA laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze HP ZBook Power G9 – 6B8B2EA laptop gaat kopen.

De specificaties van de HP ZBook Power G9 – 6B8B2EA laptop

Deze laptop van het merk HP komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  HP ZBook Power G9 – 6B8B2EA?

Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf.Je bewerkt video’s en industriële ontwerpen in software als Premiere Pro en AutoCAD door de snelle processor en videokaart.Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.Voor game design en 3D animatie in zware 3D software heb je minimaal een i9 of Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.Als je grote hoeveelheden bestanden opslaat, raakt de 512 gigabyte SSD relatief snel vol en moet je op zoek naar extra opslagruimte.

Hoe snel is de HP ZBook Power G9 – 6B8B2EA?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

HP ZBook Power G9 – 6B8B2EA laptop
HP ZBook Power G9 – 6B8B2EA laptop

2,479.00

delaptopwinkel.nl
Logo