HP ZBook Power G10 - 866B3EA aanbieding

HP ZBook Power G10 – 866B3EA laptop

1,979.00

Uw recensie toevoegen

HP ZBook Power G10 – 866B3EA korting?

Ben jij op zoek naar een HP ZBook Power G10 – 866B3EA laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze HP ZBook Power G10 – 866B3EA laptop gaat kopen.

De specificaties van de HP ZBook Power G10 – 866B3EA laptop

Deze laptop van het merk HP komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  HP ZBook Power G10 – 866B3EA?

Met een Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto’s en multitask je tussen lichte programma’s.Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf.Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.Door het gewicht van 2,0 kilogram neem je deze laptop minder gemakkelijk mee in je rug- of laptoptas.

Hoe snel is de HP ZBook Power G10 – 866B3EA?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

HP ZBook Power G10 – 866B3EA laptop
HP ZBook Power G10 – 866B3EA laptop

1,979.00

delaptopwinkel.nl
Logo