HP Pavilion Plus OLED 14-ew0970nd aanbieding

HP Pavilion Plus OLED 14-ew0970nd laptop

1,149.00

Uw recensie toevoegen

HP Pavilion Plus OLED 14-ew0970nd korting?

Ben jij op zoek naar een HP Pavilion Plus OLED 14-ew0970nd laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze HP Pavilion Plus OLED 14-ew0970nd laptop gaat kopen.

De specificaties van de HP Pavilion Plus OLED 14-ew0970nd laptop

Deze laptop van het merk HP komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  HP Pavilion Plus OLED 14-ew0970nd?

Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop energiezuinig is en snel bij videobewerking.Bij de productie van deze laptop is gerecycled plastic gebruikt, wat deze laptop duurzaam maakt.Door HP Fast Charge laad je jouw laptop weer op tot 50 procent in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verder gaat.Voor 2D en 3D bewerking in software als AutoCAD heb je naast een i7 of Ryzen 7 processor ook een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.

Hoe snel is de HP Pavilion Plus OLED 14-ew0970nd?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

HP Pavilion Plus OLED 14-ew0970nd laptop
HP Pavilion Plus OLED 14-ew0970nd laptop

1,149.00

delaptopwinkel.nl
Logo