HP Pavilion Plus 16-ab0979nd aanbieding

HP Pavilion Plus 16-ab0979nd laptop

1,399.00

Uw recensie toevoegen

HP Pavilion Plus 16-ab0979nd korting?

Ben jij op zoek naar een HP Pavilion Plus 16-ab0979nd laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze HP Pavilion Plus 16-ab0979nd laptop gaat kopen.

De specificaties van de HP Pavilion Plus 16-ab0979nd laptop

Deze laptop van het merk HP komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  HP Pavilion Plus 16-ab0979nd?

Je bewerkt video’s en industriële ontwerpen in software als Premiere Pro en AutoCAD door de snelle processor en videokaart.Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop energiezuinig is en snel bij videobewerking.Het WQXGA beeldscherm van deze laptop is bijna 2 keer zo scherp als een full hd scherm, waardoor je meer details ziet.Voor game design en 3D animatie in zware 3D software heb je minimaal een i9 of Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.Deze laptop breid je niet uit met extra opslag of werkgeheugen, waardoor hij minder toekomstbestendig is.

Hoe snel is de HP Pavilion Plus 16-ab0979nd?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

HP Pavilion Plus 16-ab0979nd laptop
HP Pavilion Plus 16-ab0979nd laptop

1,399.00

delaptopwinkel.nl
Logo