HP Pavilion Plus 14-ey0950nd aanbieding

HP Pavilion Plus 14-ey0950nd laptop

799.00

Uw recensie toevoegen

HP Pavilion Plus 14-ey0950nd korting?

Ben jij op zoek naar een HP Pavilion Plus 14-ey0950nd laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze HP Pavilion Plus 14-ey0950nd laptop gaat kopen.

De specificaties van de HP Pavilion Plus 14-ey0950nd laptop

Deze laptop van het merk HP komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  HP Pavilion Plus 14-ey0950nd?

Met een AMD Ryzen 5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto’s en multitask je tussen lichte programma’s.Log in op basis van gezichtsherkenning met de infraroodcamera.Op het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder snel fouten tijdens het typen.Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.

Hoe snel is de HP Pavilion Plus 14-ey0950nd?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

HP Pavilion Plus 14-ey0950nd laptop
HP Pavilion Plus 14-ey0950nd laptop

799.00

delaptopwinkel.nl
Logo