HP Pavilion Plus 14-eh1980nd aanbieding

HP Pavilion Plus 14-eh1980nd laptop

899.00

Uw recensie toevoegen

HP Pavilion Plus 14-eh1980nd korting?

Ben jij op zoek naar een HP Pavilion Plus 14-eh1980nd laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze HP Pavilion Plus 14-eh1980nd laptop gaat kopen.

De specificaties van de HP Pavilion Plus 14-eh1980nd laptop

Deze laptop van het merk HP komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  HP Pavilion Plus 14-eh1980nd?

Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop energiezuinig is en snel bij fotobewerking.Op het 2,2K beeldscherm geniet je van scherp beeld en zie je veel details.Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer op tot 50 procent in ongeveer 30 minuten, zodat je snel weer draadloos verdergaat.Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.Deze laptop breid je niet uit met extra opslag of werkgeheugen, waardoor hij minder toekomstbestendig is.

Hoe snel is de HP Pavilion Plus 14-eh1980nd?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

HP Pavilion Plus 14-eh1980nd laptop
HP Pavilion Plus 14-eh1980nd laptop

899.00

delaptopwinkel.nl
Logo