HP Pavilion Aero 13-be2950nd aanbieding

HP Pavilion Aero 13-be2950nd laptop

999.00

Uw recensie toevoegen

HP Pavilion Aero 13-be2950nd korting?

Ben jij op zoek naar een HP Pavilion Aero 13-be2950nd laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze HP Pavilion Aero 13-be2950nd laptop gaat kopen.

De specificaties van de HP Pavilion Aero 13-be2950nd laptop

Deze laptop van het merk HP komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  HP Pavilion Aero 13-be2950nd?

Met de AMD Ryzen 5 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto’s en multitask je tussen lichte programma’s.Deze laptop weegt nog geen kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.Het WQXGA beeldscherm van deze laptop is bijna 2 keer zo scherp als een full hd scherm, waardoor je meer details ziet.Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.Deze laptop heeft geen webcam schuifje, waardoor je de camera niet afschermt na het videobellen.

Hoe snel is de HP Pavilion Aero 13-be2950nd?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

HP Pavilion Aero 13-be2950nd laptop
HP Pavilion Aero 13-be2950nd laptop

999.00

delaptopwinkel.nl
Logo