HP Pavilion 15-eh3070nd aanbieding

HP Pavilion 15-eh3070nd laptop

799.00

Uw recensie toevoegen

HP Pavilion 15-eh3070nd korting?

Ben jij op zoek naar een HP Pavilion 15-eh3070nd laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze HP Pavilion 15-eh3070nd laptop gaat kopen.

De specificaties van de HP Pavilion 15-eh3070nd laptop

Deze laptop van het merk HP komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  HP Pavilion 15-eh3070nd?

Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer op tot 50 procent in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verdergaat.De luidsprekerbehuizing is gemaakt van gerecycled plastic, wat deze laptop duurzamer maakt.Met een AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto’s en video’s en multitask je tussen zware programma’s.Voor 2D en 3D bewerking in software als AutoCAD heb je minimaal een i7 of Ryzen 7 processor en een RTX, GTX, Quadro of RX videokaart nodig.Deze laptop breid je niet uit met extra opslag of werkgeheugen, waardoor hij minder toekomstbestendig is.

Hoe snel is de HP Pavilion 15-eh3070nd?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

HP Pavilion 15-eh3070nd laptop
HP Pavilion 15-eh3070nd laptop

799.00

delaptopwinkel.nl
Logo