HP Pavilion 14-dv1900nd aanbieding

HP Pavilion 14-dv1900nd laptop

729.00

Uw recensie toevoegen

HP Pavilion 14-dv1900nd korting?

Ben jij op zoek naar een HP Pavilion 14-dv1900nd laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze HP Pavilion 14-dv1900nd laptop gaat kopen.

De specificaties van de HP Pavilion 14-dv1900nd laptop

Deze laptop van het merk HP komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  HP Pavilion 14-dv1900nd?

Koppel je randapparatuur, zoals je smartphone, eenvoudig met de laptop via de usb C SuperSpeed poort.Het lichte gewicht van 1,4 kilogram zorgt ervoor dat je de laptop moeiteloos in je rugzak meeneemt.Met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen, bewerk je foto’s en multitask je met programma’s zoals Microsoft Office.Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een AMD Ryzen 7 processor.Een 14 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.

Hoe snel is de HP Pavilion 14-dv1900nd?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

HP Pavilion 14-dv1900nd laptop
HP Pavilion 14-dv1900nd laptop

729.00

delaptopwinkel.nl
Logo