HP Dragonfly G4 - 819V6EA aanbieding

HP Dragonfly G4 – 819V6EA laptop

2,349.00

Uw recensie toevoegen

HP Dragonfly G4 – 819V6EA korting?

Ben jij op zoek naar een HP Dragonfly G4 – 819V6EA laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze HP Dragonfly G4 – 819V6EA laptop gaat kopen.

De specificaties van de HP Dragonfly G4 – 819V6EA laptop

Deze laptop van het merk HP komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  HP Dragonfly G4 – 819V6EA?

Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop energiezuinig is en snel bij videobewerking.Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf.Deze laptop weegt maar 0,99 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.Voor 2D en 3D bewerking in software als AutoCAD heb je minimaal een i7 of Ryzen 7 processor en een RTX, GTX, Quadro of RX videokaart nodig.Het scherm is met 13 inch vrij klein. Om comfortabel en ergonomisch te werken, sluit je een externe monitor aan.

Hoe snel is de HP Dragonfly G4 – 819V6EA?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

HP Dragonfly G4 – 819V6EA laptop
HP Dragonfly G4 – 819V6EA laptop

2,349.00

delaptopwinkel.nl
Logo