HP Chromebook Plus 15a-nb0990nd aanbieding

HP Chromebook Plus 15a-nb0990nd laptop

599.00

Uw recensie toevoegen

HP Chromebook Plus 15a-nb0990nd korting?

Ben jij op zoek naar een HP Chromebook Plus 15a-nb0990nd laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze HP Chromebook Plus 15a-nb0990nd laptop gaat kopen.

De specificaties van de HP Chromebook Plus 15a-nb0990nd laptop

Deze laptop van het merk HP komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  HP Chromebook Plus 15a-nb0990nd?

Deze Chromebook Plus is sneller, gebruikt AI functies om je werk te verbeteren en heeft een scherpe webcam.Je Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door ingebouwde beveiliging.Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer op tot 50 procent in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verdergaat.Je downloadt alleen programma’s uit de Google Play Store of uit de Chrome Web Store.Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient.

Hoe snel is de HP Chromebook Plus 15a-nb0990nd?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

HP Chromebook Plus 15a-nb0990nd laptop
HP Chromebook Plus 15a-nb0990nd laptop

599.00

delaptopwinkel.nl
Logo