De nieuwe MacBook pros zijn nog maar recent aangekondigd of de speurneuzen van het internet hebben alweer een hint gevonden naar nieuwe modellen. Apple werkt aan nieuwe MacBook-modellen voor een release die vermoedelijk dit najaar zal plaatsvinden. De fabrikant heeft namelijk de modellen aangemeld in een database bedoeld voor import.

Er zijn zeven verschillende typenummers geregistreerd. Het is niet voor het eerst dat registraties in databases de komst van nieuwe hardware verklappen. Eerder verschenen daar al meerdere nieuwe modellen iPHones en de iPod touch.

De zeven registraties kunnen, volgens tweakers.net,  verwijzen naar producten met verschillende antennes, maar niet naar versies met verschillende processorconfiguraties. Dit komt omdat Apple tot nu toe altijd hetzelfde typenummer hiervoor hanteert.

Zoals ik in het begin van dit korte nieuwsbericht al vertelde heeft Apple dit jaar al haar grote update aan de MacBook pro’s aangekondigd. Hierdoor kunnen we bijna stellen dat de update vermoedelijk gaat naar de MacBooks en MacBook Airs.

Macbook air 2018

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.