MediaMarkt Merken week 2019

Door 29 juni 2019 Aanbiedingen

Yes! Het is weer tijd voor mijn favoriete onderwerp: Korting op laptops! Deze keer lichten we de merken week van MediaMarkt uit:

De Merken Week van MediaMarkt bevat 20% korting verschillende merken. Nu zijn niet alle merken laptop gerelateerd dus heb ik een handige selectie gemaakt voor de merken die er wel toe doen. Zo bespaar je maar liefst 20% op een laptop die je vervolgens lekker kan gebruiken voor een biertje op het terras of een leuke gaming muis.

Klaar voor de kortingen? Hier komen ze:

20% merkenkorting bij MediaMarkt

15% korting op vrijwel alles van Lenovo en Acer

Dit is een mooie kans om bijvoorbeeld een chromebook van Acer te scoren zo gaat de Acer chromebook R13 van €379 naar €322,15. Een chromebook kost al niks, nu nog minder!

Ook gaan de Lenovo IdeaPad 120S en 330 vaak als hete broodjes over de toonbank. Ook hier zit ruim 15% korting op.

tot 15% korting op geselecteerde producten van Microsoft Surface

De tweede merkenkorting die ik wil uitlichten is de korting op de producten van microsoft surface. Deze laptops staan hoog op mijn favoriete laptop lijstje. De Micrsoft Surface Pro 6 ziet er mooi en elegant uit en is daarnaast enorm snel.

Korting op verschillende Apple Macbooks

De waarde van een Macbook van Apple hoef ik denk ik niet uit te leggen. Deze apparaten zijn enorm waarde vast en korting op Macbook is dan altijd enorm mooi meegenomen!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Het overzicht van goedekope MacBook air en MacBook pro's

Ik heb 5 handige tips voor je!

Ik wil je graag helpen met het vinden van een laptop die precies aan jouw wensen, eisen en budget voldoet. Ik heb de afgelopen jaren duizenden Nederlanders geholpen aan een nieuwe laptop en redelijk wat artikelen geschreven in de tussentijd. De kans is groot dat ik je eenvoudig op weg kan helpen.

 

Ik zal dan ook de komende dagen wat handige artikelen en tips sturen die je gegarandeerd gaan helpen met het vinden van de laptop en de laptop daarna over een jaar of 4-5.

Bedankt voor het inschrijven!