Leapp failliet verklaard – De verkoper van refurbished Apple-apparatuur

Door 10 juni 2018 oktober 17th, 2018 Nieuws

Leapp, het bedrijf achter de verkoop van refurbished Apple producten zoals MacBooks, is vrijdag failliet verklaard. Het lukte de organisatie niet om nieuwe financiering te krijgen. Dit betekend dat de winkels en de website tijdelijk dicht gaan.

Leapp-oprichter Rogier van Camp zegt tegen RetailNews dat het bedrijf failliet is verklaard doordat het afgelopen jaren een ‘explosieve groei’ heeft doorgemaakt. Mede daardoor heeft de refurbished Apple-verkoper een behoefte aan nieuwe financiering. Afgelopen maanden heeft het bedrijf deze financiering geprobeerd aan te trekken.

“Maar door een te kort tijdsbestek is het ons helaas niet tijdig gelukt om met alle betrokken partijen overeenstemming te bereiken”, voegt hij daaraan toe. Er zou worden gekeken of het mogelijk is om nog een doorstart voor elkaar te krijgen.

Belangrijke informatie over het faillisement

Ik heb de afgelopen week nog een bestelling geplaatst. Wordt deze nog geleverd?

Artikelen die in de webshop zijn besteld én betaald, zullen de komende dagen worden verzonden. Indien u bij uw bestelling heeft gekozen om uw artikelen in een fysieke winkel op te halen en daar te betalen, geldt dat wij deze bestelling helaas moeten annuleren.

Kan ik mijn aankoop nog ruilen of retourneren?

Artikelen die u onlangs bij ons heeft aangekocht kunt u vanwege het faillissement niet meer ruilen of retourneren. Ook de via de webshop gekochte artikelen kunnen niet meer worden geretourneerd.

Is er nog sprake van een garantie op de door mij aangekochte artikelen?

Als gevolg van het faillissement kunnen wij geen garantie meer bieden op de door u aangekochte artikelen. Het alsnog voortzetten van de garantie zal onder de aandacht worden gebracht van de kandidaat-doorstarters.

Ik heb vóór het faillissement een product aangeboden ter reparatie. Wanneer krijg ik mijn eigendom terug?

Wij inventariseren op dit moment de status van alle reparaties en zullen in overleg met de curator een plan van aanpak maken om deze producten aan hun eigenaren terug te leveren.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Goedkoop Apple MacBook Pro 16 (2019) Spacegrijs - i7/32GB/512GB laptop kopen

Haal het maximale uit jouw aankoop

Wij verzamelen scherpe laptop aanbiedingen en acties die we tegenkomen en delen deze graag met je.

Daarnaast mag je handige gebruikerstips verwachten na de koop van de laptop. Denk hierbij aan hoe je e-mail moet instellen tot aan het beveiligen van je laptop.

Zo bespaar je én haal je het maximale uit jouw nieuwe laptop.

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan snel in!

Bedankt voor het inschrijven!