Onze KWF donatieactie voor oktober gaat van start

Door 7 oktober 2019 november 20th, 2019 Nieuws

Een betere wereld begint bij jezelf.

Ik heb de afgelopen jaren hard veel geleerd en hard gewerkt om mijn eigen bedrijf te kunnen opbouwen. Als iets me duidelijk is geworden over de jaren heen is dat je zaait wat je oogst. Iedereen doet dit natuurlijk op zijn eigen manier.

Bij mij speelt al langer het idee om wat terug te geven aan mensen die het minder hebben: op het gebied van geld, gezondheid of kennis.

Het eerste wat ik heb gedaan is het gratis weggeven van kennis. Dit doe ik zowel op deze website in de vorm van persoonlijk mensen helpen met het zoeken van een laptop. Als in gratis coaching sessies via mijn online marketing bureau.

Het goede doel

De volgende stap was voor mij om een goed doel te kiezen en hier geld voor in te zamelen. Dit begon ruim een jaar geleden waar ik een oproep via een video heb geplaatst. Een van de meest genoemde goede doelen uit deze oproep bleek Het KWF Kanker Bestrijding Fonds te zijn.

Delaptopwinkel & KWF in oktober

De maand oktober zal in het teken staan van het inzamelen van geld voor KWF Kanker Bestrijding. Als jij via een van de onderstaande links (of andere links op mijn website) een aankoop doet, dan ontvang ik een kleine doorverwijzingsvergoeding. Per vergoeding gaat een gedeelte naar het KWF Kankerbestrijding Fonds.

Wekelijks doneer het openstaande bedrag op de actiepagina van KWF zelf.

Aanpassingen in het teken van de actie

Ik heb een aantal leuke aanpassingen gedaan aan de website om het totaal in het teken van de actie te zetten. Deze licht ik hieronder toe:

Productpagina’s

KWF actie - mobile buttonsKWF actie - desktop buttons

Header

Header donatiebedrag

 

Eind van de week update

Ik ben super trots op jullie. Bedankt! Jullie kliks hebben ervoor gezorgd dat we €61 in de eerste week hebben kunnen ophalen. Ik heb het bedrag direct gestort op de actiepagina van het KWF!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Goedkoop Apple MacBook Pro 16 (2019) Spacegrijs - i7/32GB/512GB laptop kopen

Haal het maximale uit jouw aankoop

Wij verzamelen scherpe laptop aanbiedingen en acties die we tegenkomen en delen deze graag met je.

Daarnaast mag je handige gebruikerstips verwachten na de koop van de laptop. Denk hierbij aan hoe je e-mail moet instellen tot aan het beveiligen van je laptop.

Zo bespaar je én haal je het maximale uit jouw nieuwe laptop.

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan snel in!

Bedankt voor het inschrijven!