Een aantal bedrijven vinden deze website een goed idee. Als jij via een link op mijn website een aankoop doet, dan ontvang ik een kleine doorverwijzingsvergoeding. Per vergoeding wil ik €1 doneren aan een goed doel! Maar daar heb ik jullie hulp voor nodig. ?

Laat me weten in de reacties welk goed doel ik in Q4 (het vierde kwartaal) van dit jaar moet steunen. Na het kiezen van het doel zal ik op delaptopwinkel.nl op een prominente plek de donatie-stand bijhouden en tonen aan elke bezoeker.

Wanneer een gebruiker van delaptopwinkel.nl via een van mijn links die te vinden zijn in de prijsvergelijker of overzichtpagina’s zoals deze van Apple, reviews of blogposts een aankoop doet en ik de commissie heb mogen ontvangen, gaat er €1 per ontvangen commissie naar het goede doel die jullie uitkiezen.

Doneren aan het goede doel

Geen zin om heel deze tekst te lezen maar luister je liever? Ik heb een korte video gemaakt over het doneren aan het goede doel.

Goede doelen nederland

Er zijn veel goede doelen in Nederland die elke elke euro hard kunnen gebruiken. Ik hoop dat we met zijn alleen een verschil* kunnen maken.

*En niet in het salaris van de directeur van het goede doel

Ik ben dan ook erg benieuwd naar de doelen die jullie aandragen voor het vierde kwartaal van 2018. Hieronder enkele mooie stichtingen en fondsen die ik zelf in gedachte had:

Vindt je dit een leuke dit een leuke actie en wil je, behalve het goede doel ook mij een steunen? Dan kan dat heel simpel met een like op deze video of het abonneren op een van mijn kanalen:

  1. YouTube kanaal
  2. Facebook
  3. Twitter

Eén reactie

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Het overzicht van goedekope MacBook air en MacBook pro's

Ik heb 5 handige tips voor je!

Ik wil je graag helpen met het vinden van een laptop die precies aan jouw wensen, eisen en budget voldoet. Ik heb de afgelopen jaren duizenden Nederlanders geholpen aan een nieuwe laptop en redelijk wat artikelen geschreven in de tussentijd. De kans is groot dat ik je eenvoudig op weg kan helpen.

 

Ik zal dan ook de komende dagen wat handige artikelen en tips sturen die je gegarandeerd gaan helpen met het vinden van de laptop en de laptop daarna over een jaar of 4-5.

Bedankt voor het inschrijven!