Acer EB490QKbmiiipx de 49 inch, 4k IPS gaming monitor komt naar Nederland

Door 4 juli 2018 oktober 18th, 2018 Gaming, Nieuws

Wat is 49 inch? ❤️

Heeft een 4k resolutie, HDR, IPS scherm met FreeSync ?✔️

Bedraagt €749 en komt naar Nederland?💰

Het zijn de nieuwe gaming monitoren van Acer🔥🔥

49 inch gaming laptop in 4k

Acer brengt haar 49 inch gaming monitoren uit in de Benelux. Deze gaming monitoren bevatten een 4k resolutie en hebben een IPS paneel met FreeSynch-ondersteuning. Ten slotte heeft deze monitor ook HDR ondersteuning.

Naast de 49 inch gaming monitor brengt Acer ook een grotere variant uit; de 55 inch. Deze komt voorlopig nog niet naar de Benelux tot de vraag op de markt stijgt.

Zie jij jezelf al gaan met een gaming laptop en een 49 inch 4k gaming monitor?

Acer EB490QKbmiiipx gaming monitor

Specificaties van de Acer EB490QKbmiiipx monitor

Volgens de specificaties van de Acer EB490QKbmiiipx gaming monitor gaat het hier om een 48,5 inch monitor, wat omgerekend 123 cm is. Het heeft een led IPS beeldscherm met uhd-resolutie, ook wel 4k genoemd. In pixels is dit 3840 x 2160.

Let op technisch: De gespecificeerde responstijd bedraagt 4ms. De helderheid van deze monitor bedraagt 300 nits: Dit houdt in 300cd/m2. Daarnaast  hij heeft een contrastverhouding van 1200:1. Een maximale schermverversing van 60HZ en AMD FreeSynch ondersteuning.

De formaten van 49 en 55 inch komen erg dicht bij de gemiddelde televisie. Het heeft verschillende aansluitingen zoals:

  • HDMI 2.0
  • 2x HDMI 1.4
  • Displayport 1.2
  • VGA

Daarnaast heeft het ook twee ingebouwde speakers en zijn er audio ingangen en uitgangen in het 3,5mm formaat.

Acer Japan tegenover Hardware.info

Eind juni kondigde Acer deze 49 inch en 55 inch monitoren aan in Japan. Tijdens deze aankondiging leek het er op of deze schermen niet naar Nederland zouden komen. Echter verklaarde Acer tegen Hardware.info dat de 49 inch variant in ieder geval uitkomt in de Benelux vanaf €699 en met een adviesprijs van €749.

Zoals eerder al vernoemd zal de 55 inch variant nog niet naar de Benelux komen. Acer wacht op een verhoogde vraag in de markt voordat we van de 55 inch varianten kunnen genieten in Nederland.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Het overzicht van goedekope MacBook air en MacBook pro's

Ik heb 5 handige tips voor je!

Ik wil je graag helpen met het vinden van een laptop die precies aan jouw wensen, eisen en budget voldoet. Ik heb de afgelopen jaren duizenden Nederlanders geholpen aan een nieuwe laptop en redelijk wat artikelen geschreven in de tussentijd. De kans is groot dat ik je eenvoudig op weg kan helpen.

 

Ik zal dan ook de komende dagen wat handige artikelen en tips sturen die je gegarandeerd gaan helpen met het vinden van de laptop en de laptop daarna over een jaar of 4-5.

Bedankt voor het inschrijven!