Aankomende reviews van gaming accessoires

Door 27 februari 2019 oktober 22nd, 2019 Reviews

Afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest om samen met Imke een video review serie te doen over de Bold Banana laptoptas. Daarnaast heb ik een korte review gedaan van een budget gaming muis: De Steelseries Rival 110. Deze hebben we vervolgens ( op video) verloot onder een van onze volgers. Het reviewen van producten is iets wat ik steeds meer wil doen via het blog & video’s op ons YouTube kanaal.

Dit brengt ons meteen op deze leuke update: Ik heb niet 1 review die ik wil gaan maken, maar 3 reviews & unboxingen van de volgende gaming accessoires:

  1. Steelseries Rival 710 –  Gaming muis
  2. Razer Huntsman Elite – Opto-mechanical gaming keyboard
  3. Razer Deathadder Elite – Gaming muis

Zoals je wellicht al hebt gelezen ben ik een nerd met een voorliefde voor gamen (en RGB).

Ik heb momenteel de Razer Huntsman Elite & de Steelseries Rival 710 unboxed en in hevig in gebruik als test. Deze komende weken ga ik druk aan de slag met alle voor-en-nadelen op te schrijven van deze twee prachtige stukjes hardware. Hieronder zal ik een korte sfeerimpressie delen van producten & een sneak peak op de unboxing! (first time met een dergelijke top-down set-up)

RAZER HUNTSMAN ELITE KEYBOARD

Razer huntsman elite review

STEELSERIES RIVAL 710

Steelseries Rival 710
Unboxing gif

Yes! Nu mag ik eindelijk populair met mijn handleidingen gooien..!

Ik ben momenteel druk bezig met de montage & het opnemen van voice-overs voor deze video’s. Zodra de eerste versie klaar is zal ik deze via het blog & de verschillende sociale kanalen delen.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Goedkoop Apple MacBook Pro 16 (2019) Spacegrijs - i7/32GB/512GB laptop kopen

Haal het maximale uit jouw aankoop

Wij verzamelen scherpe laptop aanbiedingen en acties die we tegenkomen en delen deze graag met je.

Daarnaast mag je handige gebruikerstips verwachten na de koop van de laptop. Denk hierbij aan hoe je e-mail moet instellen tot aan het beveiligen van je laptop.

Zo bespaar je én haal je het maximale uit jouw nieuwe laptop.

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan snel in!

Bedankt voor het inschrijven!