Asus Zenbook 14 OLED UX3402VA aanbieding

Asus Zenbook 14 OLED UX3402VA laptop

1,349.00

Uw recensie toevoegen

Asus Zenbook 14 OLED UX3402VA korting?

Ben jij op zoek naar een Asus Zenbook 14 OLED UX3402VA laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Asus Zenbook 14 OLED UX3402VA laptop gaat kopen.

De specificaties van de Asus Zenbook 14 OLED UX3402VA laptop

Deze laptop van het merk Asus komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Asus Zenbook 14 OLED UX3402VA?

Op het 2,8K OLED beeldscherm met DisplayHDR True Black 600 geniet je van scherp beeld en levensechte kleuren en schaduwen.Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop energiezuinig is en snel bij videobewerking.Door het lichte gewicht van 1,4 kilogram neem je deze laptop gemakkelijk mee als je veel onderweg bent.Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.Op het glanzende beeldscherm heb je sneller last van lichtinval, vetvlekken en vingerafdrukken.

Hoe snel is de Asus Zenbook 14 OLED UX3402VA?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Asus Zenbook 14 OLED UX3402VA laptop
Asus Zenbook 14 OLED UX3402VA laptop

1,349.00

delaptopwinkel.nl
Logo