Asus Vivobook X415MA-EK678WS aanbieding

Asus Vivobook X415MA-EK678WS laptop

279.00

Uw recensie toevoegen

Asus Vivobook X415MA-EK678WS korting?

Ben jij op zoek naar een Asus Vivobook X415MA-EK678WS laptop aanbieding? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op delaptopwinkel.nl is het namelijk super gemakkelijk om de prijs te vergelijken tussen verschillende aanbieders. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van een juiste keuze met het meeste voordeel. Ook wanneer je deze Asus Vivobook X415MA-EK678WS laptop gaat kopen.

De specificaties van de Asus Vivobook X415MA-EK678WS laptop

Deze laptop van het merk Asus komt met een leuke set specificaties. Omdat de specificaties de meeste lezers niks zegt, ga ik iets dieper in op de laptop.

De snelheid van een laptop wordt bepaald door de hardware (onderdelen) van de laptop.  Laten we eerst naar het uiterlijk kijken en vervolgens overstappen naar de interne specificaties van deze laptop.

Wat zijn de voordelen van de  Asus Vivobook X415MA-EK678WS?

Bij deze laptop krijg je 1 jaar gratis Microsoft 365 Personal meegeleverd, waarmee je werkt in Word, Excel en PowerPoint.Deze laptop weegt maar 1,3 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.Door de SonicMaster speakers klinkt het geluid helderder en zuiverder dan bij reguliere laptop luidsprekers.Kies een laptop met minimaal een Intel Core i3 of AMD Ryzen 3 processor voor soepeler internetten en tekstverwerken.Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord lastig is af te lezen in het donker.

Hoe snel is de Asus Vivobook X415MA-EK678WS?

Nu dat we weten hoe de laptop er uit ziet is het tijd om onder de motorkap te kijken. De specificaties van de hardware bepalen namelijk voor welke doeleinden de laptop geschikt is. Als voorbeeld;  Een snelle processor & werkgeheugen kan zwaardere taken aan. Terwijl een sterke grafische kaart wordt aangeraden bij zware grafische taken zoals gamen, video en fotobewerking.

Asus Vivobook X415MA-EK678WS laptop
Asus Vivobook X415MA-EK678WS laptop

279.00

delaptopwinkel.nl
Logo